I den 23:e omgången av La Liga besegrade Barcelona Alaves med 3-1

Comments · 30 Views

Den 23:e omgången av La Liga har avslutats. Slutresultatet blev att Barcelona, ​​som var på bortaplan, enkelt besegrade Alaves med 3-1 och vann. De har för närvarande 15 vinster, 5 oavgjorda och 3 förluster, med ett rekord på 50 poäng, placerad på tredje plats i La Liga.

Matchens första mål kom i den 22:a minuten. İlkay Gündoğan passade en passning till Robert Lewandowski. Den sistnämnde var dubbellagd av motståndaren och greps av målvakten. Han hoppade upp och gjorde mål och hjälpte Barcelona att få målet. 1 -0. Det andra målet kom i den 49:e minuten. İlkay Gündoğan, klädd i Barcelona tröja nr 22, rusade till höger, tog emot en passning från hög vinkel och gjorde mål från en liten vinkel, vilket återigen hjälpte Barcelona att utöka sitt övertag. Matchen kom till 2-0. Det tredje målet kom i den 51:a minuten.Samu Omorodion fick en lång passning från sin lagkamrat framför målet, och gjorde sedan mål med en nick, vilket hjälpte laget att återfå några underlägen och matchen nådde 2-1. Sista målet kom i den 63:e minuten.Vitor Roque gjorde mål med en knuff och hjälpte Barcelona göra mål igen. Matchen kom till 3-1. De två lagen lyckades inte göra mål i slutminuterna och till slut vann Barcelona med 3-1 fördel.

Den 5:e inledde Barcelona, ​​​​som vann segern, också glatt sin första vila sedan den 29 december förra året. Man kan säga att förutom skadeåterhämtning är lagets träningskrav för varje spelare fortfarande mycket höga. Oavsett om det var ett svårt schema eller en seger, spelarna misslyckades med att stanna och vila. Nu förbereder sig Xavi för att lämna. matchtröjor fotboll Jag vet inte om nästa tränare kommer att vara så hård, men plötsligt är det för många vilodagar. Det kommer får också spelarna att slappna av. Vilken typ av justeringar som kommer att göras nästa säsong har blivit omvärldens förväntningar och oro.