Slechte dingen voor Manchester City na afwezigheid Erling Haaland

Slechte dingen voor Manchester City na afwezigheid Erling Haaland

Erling Haaland werd buitenspel gezet met een blessure, waardoor Kevin De Bruyne alleen kon scoren. De frequente schema's hebben de hoofdrolspelers van veel clubs een beetje moe gemaakt. Deze ronde verloren zowel Chelsea als Liverpool van hun tegenstanders. Een doelpunt van Kevin De Bruyne veranderde het spel en ook Kevin De Bruyne sloeg een mooie vrije trap.

Het was Erin Haalands eerste afwezigheid in de Premier League dit seizoen, en City leek een of andere doelzoekende ziel te hebben verloren. Erling Haaland heeft zeker gescoord voor het team sinds hij het Manchester City voetbalshirt aantrok, maar waarom zijn andere spelers hun inspiratie voor doelpunten kwijtgeraakt? In het verleden werden de doelpunten van Manchester City door veel spelers gescoord en elke speler in het team heeft een goed scorend vermogen. Daarom heeft Manchester City in de loop der jaren vele malen het kampioenschap in de Premier League gewonnen, maar nog nooit de eerste speler op de scorelijst gewonnen.

Erling Håland is dit seizoen topscorer, maar hij vond ook iets ergs toen de ploeg hem kwijtraakte. De rest van de City-spelers lijkt het vermogen om doelpunten te maken verloren te hebben, met alleen Kevin De Bruyne die zijn vaardigheden op het gebied van assists en doelpunten handhaaft. Manchester City is volkomen hopeloos voor Jack Grealish, wiens carrièrepiek alleen kan worden achtergelaten in het Aston Villa voetbalshirt outlet. Maar Phil Foden en Bernardo Silva lijken ook het grootste deel van hun kracht te hebben verloren en ze spelen niet zo goed als vroeger.