University of Michigans huvudtränare för hockey för män åtalad för skadligt beteende

University of Michigans huvudtränare för hockey för män åtalad för skadligt beteende

 

Huvudtränaren för University of Michigans herrhockeylag har anklagats för att ha ägnat sig åt flera former av giftigt beteende.

Enligt rapporten har spelare och personal anklagat tränaren Mel Pearson för beteenden som att uppmana spelare att tillhandahålla falsk information på sina spårningsformulär för covid-19, vilseledande rekryter om hur mycket stipendiepengar de kommer att få om de förbinder sig till Michigan, och påstås ringa en spelare en "jude".

Undersökningen noterar också att Pearson till synes inte agerade på ett lämpligt sätt när han tog upp anklagelserna mot Michigans chef för hockeyverksamhet för att ha misshandlat flera kvinnliga anställda, med en separat utredningsrapport som beskriver hans handlingar som en "oförmåga eller ovilja" att hålla den skyldige ansvarig .

Dessutom anklagas Pearson för att ha hämnd mot 2021 års lagkapten Strauss Mann för att ha försökt "ta upp och förbättra lagets kultur", vilket tvingade honom att lämna programmet.

Genom sitt samarbete under utredningen har Pearson förnekat anklagelserna mot honom och förklarat att han inte hade någon roll i vilken information spelare lämnade på sina spårningsformulär för covid-19, och inte såg Michigans hockeychef Rick Bancroft misshandla någon kvinnlig personal. .ishockeytröja barn

Pearson uppger också att Manns avhopp från programmet inte hade något att göra med någon friktion mellan honom själv och målvakten.

Vänligen fortsätt att övervaka utvecklingen av detta ärende.Röd Barn NHL Washington Capitals Tröjor